Jobba för oss

Vi söker för tillfället hjälp med tre olika uppgifter:

Utvecklare
Det vi letar efter är våra första "anställda", utöver oss grundare. Vi har redan byggt en fungerande sajt med ett flertal tjänster via ett konsultbolag, men vi önskar knyta personer till oss med lite längre horisont och intresse efter sina studier.
Vi bygger i Angular JS, C# .Net och SQL - inget magiskt än så länge men är helt AWS baserade och använder CloudFront, Lambda och RDS tjänsterna. Vår data/AI miljö är under uppbyggnad och ligger än så länge i GCS.

Letar efter någon som på deltid/kvällar/helger kan stötta oss med 5-10h i veckan för vidareutveckling mot marknadsmässig ersättning. Du behöver nog vara "full-stack" än så länge, eller om du och en kompis som kanske delar på olika bitar kan gå ihop - det går också bra, vi är öppna för olika konstellationer.

Berättar såklart med om vad vi gör och vad affärsmodellen är när/om du hör av dig. Det här är inget hobby-projekt...utan ett riktigt bolag med globala ambitioner. Vi är Stockholmsbaserade men var du/ni är, spelar mindre roll.

Hundcoach
Vi letar efter en individ som kan skriva texter och artiklar kring coaching - allt från valpstadie till hur man lär en gammal hund att sitta. Det kan vara i textformat, bilder, video eller vadsomhelst - vi är helt flexibla och anpassar oss och kan komplettera eller låta dig styra. Vi är på väg mot att bli sveriges största hundsajt med tusentals besökare per dag och det här är en chans att nå ut till en bred publik med ditt budskap och ditt sätt att coacha. Olika former av ersättning kan såklart utgå.

Hund-intresserad veterinär
Vi letar efter en individ som kan skriva texter och artiklar, göra videos eller korrekturläsa andra texter kring alla delar av veterinär- och vården - allt från foster till begravning. Det kan vara i textformat, bilder, video eller vadsomhelst - vi är helt flexibla och anpassar oss och kan komplettera eller låta dig styra. Vi är på väg mot att bli sveriges största hundsajt med tusentals besökare per dag och det här är en chans att nå ut till en bred publik med ditt budskap och ditt sätt att berätta om vad du tycker är viktigt. Olika former av ersättning kan såklart utgå.

Intressant?
Om du eller någon du känner är intresserad, tag kontakt på info (a) itsadogslife.se .