Vi som skapat sajten​

Itsadogslife.se webbsajten drivs av vännerna Sara, Micke och Sascha. Två av oss bor i Stockholm och en i Uppsala och är gifta med familj och barn. Micke är hundägare och Sara och Sascha har varsin katt och vi brinner för att göra livet för blivande och existerande hundägare så enkelt och smidigt som möjligt genom snygga, moderna och lättanvända digitala tjänster. Därför har vi startat Itsadogslife.se. Sajten kommer löpande utvecklas med nya tjänster så titta in med jämna mellanrum.

Våra hundexperter

Vi som grundat sajten är väldigt stolta att samarbeta med de experter som hjälper oss med all information och kunskap. De tillför kompetens, erfarenhet och är sakkunniga inom sina respektive områden. Vill du bidra till vår sida med din kunskap, erfarenheter eller åsikter? Gärna för oss - mejla då info (at) itsadogslife.se.

Kicki
Kickis hundresa började på allvar i början på 90-talet då hon gick Anders Hallgrens (hund)instruktörsutbildning. Många år och utbildningar senare, bl.a. vid Hundens Hus, kan hon titulera sig hundpsykolog, hund(ägar)coach och hundinstruktör. Kicki är också grundare och ägare till Glada Jyckar i Stockholm. Hon har också en egen blogg och driver Hundpodden med Kicki & Tage.

Eva
Eva bor sedan drygt 10 år sedan i Portugal. Här hjälper hon utsatta hundar som farit illa eller blivit övergivna. Hon har även 5 egna hundar som hjälper till i arbetet med rehabiliteringen. Eva lskar hundar och älskar healing processen som händer när hunden känner trygghet, kärlek, får rutiner motion och mat. Hundarna är en självklar del i livet.

Annelie
Inbiten hundnörd som för närvarande har tre hundar det tränar med. Två boxrar och en border collie. Aktiv inom (hund)föreningslivet och sitter med i styrelsen för en rasklubb och en lokalklubb samt går också SKKs ppfödarutbildning.

Nathalie
Nathalie har i många år jobbat på hunddagis och även i djurbutik. Har kunskaper om foder och hundar i allmänhet. Bor tillsammans i Stockholm med en pekingese/chihuahua-mix som är duktig på agility och gillar långa skogspromenader.

Mikaela
Mikaela bor utanför Stockholm och har en fyrfota vän som heter Ila och är född i Portugal i januari 2020. Mikaela är s.k. "SEO-skribent" och Ila är en charmig partner i arbetet. De bor tillsammans i ett villaområde med storskogen runt knuten. Bakgrund som hästtjej med hundar som “sidoprojekt” till att utvecklas till att bli en hundtjej med hästar som “sidoprojekt”. Följ hennes vardag i bilder på Instagramkontot @ilathegalgo