Vi som skapat sajten​

Itsadogslife.se webbsajten drivs av vännerna Sara, Micke och Sascha. Två av oss bor i Stockholm och en i Uppsala och är gifta med familj och barn. Själva är vi inte hundägare än men vi brinner för att göra livet för blivande och existerande hundägare så enkelt och smidigt som möjligt genom snygga, moderna och lättanvända digitala tjänster. Därför har vi startat Itsadogslife.se. Sajten kommer löpande utvecklas med nya tjänster så titta in med jämna mellanrum.

Våra hundexperter

Vi som grundat sajten är väldigt stolta att samarbeta med de experter som hjälper oss med all information och kunskap. De tillför kompetens, erfarenhet och är sakkunniga inom sina respektive områden. Vill du bidra till vår sida med din kunskap, erfarenheter eller åsikter? Gärna för oss - mejla då info (at) itsadogslife.se.

Kicki
Kickis hundresa började på allvar i början på 90-talet då hon gick Anders Hallgrens (hund)instruktörsutbildning. Många år och utbildningar senare, bl.a. vid Hundens Hus, kan hon titulera sig hundpsykolog, hund(ägar)coach och hundinstruktör. Kicki är också grundare och ägare till Glada Jyckar i Stockholm. Hon har också en egen blogg och utgör den ena halvan av duon bakom Hundpodden med Kicki & Fanny.

Fanny
Fanny är utbildad hundcoach/instruktör och hundpsykolog. När hon inte är föräldraledig jobbar hon på Glada Jyckar i Stockholm. Fanny utgör den ena halvan av duon bakom Hundpodden med Kicki & Fanny. Fanny driver bloggen Leva med hundar.

Karen
Hundintresserad veterinärstudent. Med erfarenhet inom veterinärvård samt genom fakta- och vetenskapbaserad information, bidrar till optimering inom djurhållning, förbättring av hund - hundägare relationen och hundens hälsostatus.